Hjem » Spring vibes in the living room

Spring vibes in the living room

Reklame/sponsede postere

Stua vår ser nå slik ut. Vi har endelig fått montert TV-benken på veggen, hengt opp TVen og fått på plass enda en bildehylle og fått nye bilder. ♥

Bildene og rammene er fra posterstore.no og dere får 30% rabatt på alle postere bortsett fra selection ved å bruke rabattkode kamillahaaland30.

Jeg er skikkelig glad for at jeg gikk for eikerammer! Synes det blir veldig lunt og fint, i tillegg til at det matcher både gulv, TV-benken, spisebordet og spisebordstoler og ikke minst benkeplaten på kjøkkenet. Vi for se hva tiden bringer, kanskje jeg ender opp med å kjøpe muuto pull gulvlampe også? Den står på ønskelisten…

Disse posterne får virkelig frem harmoni og vårfølelse, eller hva?

Har vært litt frem og tilbake med hvilke planter som skal stå hvor, men jeg tror kanskje jeg trives godt med å ha min vakre gummifiken ved siden av sofaen. Den har lenge stått på badet… Hva synes dere?

Følg gjerne @syvogsytti på instagram for flere bilder.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Looking for Something?