Hjem » Når du tror 2020 har toppet seg…

Når du tror 2020 har toppet seg…

Reklame/posterne er sponset..

Mye har skjedd siden forrige innlegg. Jeg har fått kreft. Malignt melanom, eller føflekkreft som det heter på godt norsk. Fikk sjokkbeskjeden for litt over tre uker siden. Og jeg som trodde at 2020 hadde toppet seg! Der tok jeg jammen feil… Heldigvis har vi et såpass velfungerende helsesystem her til lands, også under en pandemi, så to uker etter jeg fikk beskjeden var jeg ferdig operert. Selv trodde jeg at det kun skulle bli en kjapp operasjon hvor de skulle kutte bort litt mer vev rundt der føflekken hadde vært, men det ble litt mer omfattende enn som så. Før operasjonen måtte jeg få sprøytet inn et radioaktivt stoff inn i såret på foten, der føflekken hadde vært, og ligge lenge(!) i en maskin. Her kunne de kartlegge hvilke lymfer som var i kontakt med området hvor kreftsvulsten var. Etter denne undersøkelsen var det operasjon. De skulle da kutte bort enda mer vev, fjerne lymfer fra bak kneet og i lysken og transplantere hud fra lysken og ned på foten. Heldigvis foregikk alt i full narkose! Så nå gjenstår det bare å se om kreften rakk å spre seg til lymfene eller ei. Jeg krysser fingrene for at det hele er over nå…

Fikk noen nye postere fra Posterstore for en liten tid tilbake. Og nå som jeg må gå med krykker i 6-8 uker, var det jo ganske perfekt at jeg bestilte en poster med forklaring på hva vaskesymbolene betyr, for nå er det mannen i huset som må stå for klesvasken…

Bestilte også litt nye bilder til stua. En gøyal giraff er jo et must på TV-benken? For ikke å snakke om bildene på veggen. Elsker skog, trær og tåkedis. Det er så vakkert, også gir det litt ro i sjela. Jeg trenger det nå…

Dere får forresten 30% rabatt på postere (ikke selected) ved å bruke rabattkode kamillahaaland30 hos Posterstore.no!

Edit: JEG BLE KREFTFRI! HURRA!
Det er den deiligste beskjeden jeg har fått noen gang.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Looking for Something?