Hjem » Sorbet Cardigan

Sorbet Cardigan

Sorbet Cardigan kamillahaaland

Tiden flyr! Det er et år siden denne kom av pinnene, så nå var det på tide å poste et innlegg. Da jeg satte i gang med den, trodde jeg den kom til å bli et evighetsprosjekt, men det ble det absolutt ikke!

Orginalgarnet i oppskriften er Tilia fra Filcolana, men jeg valgte å strikke den i DSA dreamline air. Cardiganen er en fryd å ha på seg og jeg angrer virkelig ikke på garnvalget. Da jeg begynte å strikke denne, var jeg ikke helt stødig når det kommer til strikkefasthet, så den ble nok en mer en S og ikke en M som var planen. Så husk strikkefasthet, det er viktig! Passformen på cardiganen opplever jeg er ganske stor i halsen. Skulle jeg ha strikket den på nytt, ville jeg prøvd å justert oppskriften litt.

sorbet cardigan

Utrolig motiverende å strikke striper! “Skal bare strikke til neste farge..” også bam, så har klokka passert leggetid for lengst…

Oppskriften på Sorbet Cardigan finner dere på nettsiden til Mille Fryd Knitwear. Jeg har store planer om å strikke en ensfarget sorbet bluse etterhvert i samme garn. Tror det blir et supert tilskudd i garderoben!

5 Kommentarer

 1. Linn
  2. september 2020 / 21:11

  Hei! Veldig fine farger 🙂 Jeg ser at det står i oppskriften at man trenger to nøster av hver farge — er det nok med to nøster av den hvite hvis man strikker (som deg) hvitt rundt kanten i tillegg til en hvit stripe?

  • 3. september 2020 / 11:24

   Heisann! Jeg brukte et tredje nøste av den hvite ?

 2. Linn
  3. september 2020 / 09:01

  Hei! Veldig fine farger 🙂 Jeg ser det står i oppskriften at man trenger to nøster av hver farge. Holdt det med to nøster av den hvite for deg? Jeg tenkte strikke tilsvarende som deg med hvit stripe, i tillegg til hvit kant rundt.

 3. Cathrine
  8. april 2021 / 12:17

  Hei.
  Nydelige farger!
  Hva heter fargene du brukte, og strikket du med dobbel tråd? 🙂

  • 8. april 2021 / 12:18

   Hei! Har dessverre ikke skrevet ned fargene, men vet garnet har blitt «relansert» og man får ikke tak i de gamle fargene lenger. Strikket med dobbel tråd, ja 👌🏼

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Looking for Something?