Louisiana Sweater

Siden jeg bestemte meg for å bli med på “Lagerstrikk 2020” hvor man ikke kan tillate seg å kjøpe nytt garn, før man har strikket 20 plagg, valgte jeg å gjøre noen modereringer på genseren. Hadde liggende en del fat faerytale fra du store alpakka, og bestemte meg for å prøve å strikke den i enkel tråd av dette, fremfor dobbel tråd av orginalgarnet, Sandnes børstet alpakka. Hadde jeg hatt nok garn, hadde jeg nok strikket i dobbel fat faerytale, men det hadde jeg ikke…

Louisiana sweater

Jeg gikk i gang med enkel tråd, samtidig som jeg gikk ned i pinnestørrelse. Brukte pinne 7 på bærestykke og bol, 6 på armer (kun fordi jeg ikke hadde kort pinne 7 tilgjengelig…) og 5,5 på vrangbordene. Det skal sies at jeg normalt strikker ganske stramt og stort sett alltid må gå opp en pinnestørrelse for å matche strikkefastheten. Krysset fingrene for at størrelse 2XL ville tilsvare en størrelse M, og det tror jeg jammen jeg traff ganske bra på!

Ble veldig fornøyd med resultatet, både i forhold til hvor tettstrikket genseren ble, passformen og fargen. Denne passer jo til absolutt alt!

… Og nå har jeg egentlig bare lyst til å sette i gang med enda en! Bare en enda mer oversized og lenger versjon. Oppskriften på Louisiana Sweater finner dere på Petiteknit.com ♥

Følg gjerne prosjektene mine på instagram!

6 Kommentarer

 1. 5. februar 2020 / 00:00

  Så fin genser! 🙂

  • 19. februar 2020 / 22:34

   Tusen takk! 🥰 Ble veldig fornøyd over at størrelsen faktisk endte opp med å passe. For en følelse! 🙌🏻

 2. Elisabeth
  29. mars 2020 / 19:52

  Hei!
  Så fin den ble! Hvor mange nøster brukte du?

  • 29. mars 2020 / 20:20

   Rett over 6 nøster 👌🏼 strikket bol og armer litt lenger enn det som sto i oppskriften. 😊

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.


Looking for Something?