Min første genser

raglangenser i sandnes kos

…I allefall min første selvstrikkede genser!

I helgen kom den endelig av pinnene. Den er så deilig! God, myk og varm – akkurat slik en ullgenser skal være. Noen skjønnhetsfeil her og der, men den er jo hjemmelaget, så det er vel litt av sjarmen?

Følg gjerne strikkekontoen min på IG – @strikkeristrikkera

2 Kommentarer

  1. 15. januar 2019 / 10:33

    Så fin! Og endelig deilig å bli ferdig kan jeg tenke meg! Holder selv på å strikke på en genser, og blir så utålmodig i slutten nå kjenner jeg! Vil bare bli ferdig sånn at jeg kan begynne å ta den i bruk.. haha

    • 15. januar 2019 / 23:24

      Åh, kjenner til følelsen! Hehe ?? Gleder meg til å starte på genser nummer to nå straks ?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.


Looking for Something?