Hjem » Min første genser

Min første genser

raglangenser i sandnes kos

…I allefall min første selvstrikkede genser!

I helgen kom den endelig av pinnene. Den er så deilig! God, myk og varm – akkurat slik en ullgenser skal være. Noen skjønnhetsfeil her og der, men den er jo hjemmelaget, så det er vel litt av sjarmen?

Følg gjerne strikkekontoen min på IG – @strikkeristrikkera

4 Kommentarer

 1. 15. januar 2019 / 10:33

  Så fin! Og endelig deilig å bli ferdig kan jeg tenke meg! Holder selv på å strikke på en genser, og blir så utålmodig i slutten nå kjenner jeg! Vil bare bli ferdig sånn at jeg kan begynne å ta den i bruk.. haha

  • 15. januar 2019 / 23:24

   Åh, kjenner til følelsen! Hehe ?? Gleder meg til å starte på genser nummer to nå straks ?

 2. Ingunn
  25. mars 2021 / 13:32

  Den var nydelig 😊 har du oppskrift og farge?
  Hilsen ei som holder på å lære å strikke 😅

  • 25. mars 2021 / 14:14

   Det er enkel Raglangenser fra Sandnes garn, fra hefte 1803 Kos. Anbefaler deg å sjekke ut Louisiana sweater av Petiteknit. Det tror jeg må være den mest nybegynnervennlige genseren jeg kan tenke meg 👌🏼

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Looking for Something?