Hjem » En pastelldrøm blir til

En pastelldrøm blir til

sorbet cardigan

Da jeg gikk i gang med Sorbet cardigan for en stund tilbake, så jeg for meg at den kom til å bli mitt evighetsprosjekt. Tynne pinner, tynt garn, strikking frem og tilbake i stedefor rundt og rundt. Jeg trodde det skulle ta lang tid. Men det går overraskende fort unna! Det er så motiverende å strikke striper, for man bare strikke seg frem til neste farge. Også har man en liten konkurranse med seg selv gående. Oppskriften strikkes egentlig i tilia fra filcolana, men jeg valgte å strikke den i air fra du store alpakka.

Følg gjerne strikkekontoen min @strikkeristrikkera på instagram, der legger jeg ut litt bilder og stories underveis. ♥

3 Kommentarer

 1. Ally
  26. mai 2019 / 19:12

  Gleder meg til å se den når den er ferdig ??

 2. Nina Sørby pedersen
  5. april 2021 / 20:43

  Hei.
  Sorbe jakken din er helskjønn.
  Kan du avsløre fargene du har brukt🌸
  Eller hva heter den du strikket etter hvit.
  Er det gammel rosa eller lyng?
  Gjerne navn på alle , har bestilt oppskrift så nå er det bare garn som gjenstår❤️
  Mvh Nina

  • 5. april 2021 / 21:00

   Hei! Jeg husker dessverre ikke fargekodene, men den er strikket i dreamline air som utgikk nylig og ble laget på nytt (?).. ser ikke ut som det er samme fargene de har nå hvertfall.. Lykke til med fargevalg! Sikker på at den blir superfin så lenge du går for farger du liker 🌟👌🏼

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Looking for Something?