En pastelldrøm blir til

sorbet cardigan

Da jeg gikk i gang med Sorbet cardigan for en stund tilbake, så jeg for meg at den kom til å bli mitt evighetsprosjekt. Tynne pinner, tynt garn, strikking frem og tilbake i stedefor rundt og rundt. Jeg trodde det skulle ta lang tid. Men det går overraskende fort unna! Det er så motiverende å strikke striper, for man bare strikke seg frem til neste farge. Også har man en liten konkurranse med seg selv gående. Oppskriften strikkes egentlig i tilia fra filcolana, men jeg valgte å strikke den i air fra du store alpakka.

Følg gjerne strikkekontoen min @strikkeristrikkera på instagram, der legger jeg ut litt bilder og stories underveis. ♥

1 Comment

  1. Ally
    26. mai 2019 / 19:12

    Gleder meg til å se den når den er ferdig ??

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.


Looking for Something?