Hjem » Mitt neste strikkeprosjekt

Mitt neste strikkeprosjekt

Reklame/sponset garn

Jeg har vært så heldig å få tilsendt en garnpakke fra Garnmagasinet. Garnpakken er til den freshe odette jumperen som dere ser på bildet i midten. Jeg er fortsatt veldig fersk i strikkegamet, så synes det er stas at de faktisk vil sende nettopp meg garn. Hvis dere vil følge med underveis, kan dere følge min strikkekonto på instagram, @strikkeristrikkera!

I disse dager er det fult flyttekaos som preger hverdagen. Min svoger skal feire 30-årsdagen sin her vi bor nå i helgen, så vi flytter derfor ut i morgen. På huset har fliseleggeren fortsatt ikke blitt ferdig, så stort sett hele andre etasje er kaotisk og vi har ikke mulighet til å dusje enda. Så hjelpes meg, vi kommer til å bo kaotisk nå fremover. Heldigvis vil det nok ikke være slik så lenge, og heldigvis kan vi alltids komme ned hit vi bor nå for å dusje. Det blir hvertfall bra til slutt, det er det ingen tvil om! ♥

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Looking for Something?