Hjem » Northland Sweater

Northland Sweater

Hva strikker man til en varm mann som synes alt klør? Det ble Northland sweater fra dyktige Petiteknit i Lerke Pluss fra Dale. Garnet fant jeg på 65% rabatt, da det utgår.

Har egentlig ikke hatt sansen for rustfarger tidligere, men av en eller annen grunn liker jeg det bedre og bedre. Og min samboer kler jo fargen veldig godt! Fargen heter mørk rust og har fargenummer 8117.

skulderkonstruksjon northland sweater

Elsker virkelig skulderkonstruksjonen på denne genseren! Før jeg kjøpte oppskriften var jeg litt i tvil om man måtte plukke opp masker til erme, eller om det ble gjort økninger underveis og ermemaskene ble satt på egen pinne eller tråd. Det økes altså opp underveis, og man behøver ikke å plukke opp masker! Det eneste er på halsen, der må det plukkes opp.

Northland Sweater
Tada! En vask nå, så blir den helt perfekt!

Orginalt strikkes genseren i en tråd Isager Tweed og en tråd silkemohair. Jeg kan si såpass at jeg hadde fått klage på at genseren hadde klødd om jeg hadde gått for ull og mohair. Heldigvis ble den godtatt i Lerke Pluss som er en blanding av merinoull og bomull. Strikket str L og det gikk 13 nøster. Er veldig spent på om den blir veldig dradd i lengden etterhvert som den blir brukt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Looking for Something?