Hjem » Vi har flyttet inn!

Vi har flyttet inn!

Vi har endelig flyttet inn i huset og har hatt to netter her allerede. Jeg har nok vært ganske utålmodig underveis i byggingen, men all frustrasjonen blir liksom glemt når man omsider kommer seg inn. Hvis du hadde fortalt meg i mai 2015, da vi kjøpte tomta, at vi ikke kom til å flytte inn før i 2019, hadde jeg nok ikke gått med på å bygge. MEN, jeg er utrolig glad for at vi gjorde det nå. Det har vært litt av prosess, men det å få det akkurat slik man ønsker, det er deilig! Nå har endelig fliseleggeren begynt på badet også, så tipper vi slipper å bo i en halvveis byggeplass om en ukestid.

Det skal sies at man støter på mange irritasjonsmomenter når man flytter også. For det første har jeg jo null kontroll på hva som ligger hvor. Jeg føler jeg leter etter ting konstant! Det er også frustrerende når mikroen er så fancy at du må lese bruksanvisningen for å få den på normal mikrofunksjon. I dag tidlig skulle jeg varme meg en boks med lapskaus, men fikk ikke på koketoppen. Det viste seg at sikringen ikke var på, så fikk heldigvis i meg mat så fort jeg fikk vippet den opp. Alle disse småtingene altså. Heldigvis kommer det seg jo! Det vil vel alltid være litt sånn i starten… Bortsett fra det, så elsker jeg å bo her allerede. Det er så mye dagslys her! Alt føles så mye enklere når man har mye lys, også blir man i mye bedre humør også! Er det bare meg som reagerer sånn!? Det å skulle legge seg midt i et byggefelt med vindu mot friområde kontra å ha vindu ut mot E39, det er mega stor forskjell. Fytti katta, så stille det er! Også lukter det skikkelig nytt her også, frisk sagesponlukt. Det er så herlig!

Følg gjerne @syvogsytti på instagram for flere bilder.

2 Kommentarer

  1. 20. januar 2019 / 20:27

    Skjønner det blir en del frustrasjoner underveis, men herlighet dere er endelig inne, som du sier!! <3 Gleder meg til å se mange flere bilder fremover!

  2. 22. januar 2019 / 14:18

    Vi har utsikt om E39. Det er ganske kjipt. Men all den tid vi var bundet litt av området pga disse særkullsbarna da, så ble det slik. 🙂
    Grattis med å være nyinnflytta. Gleder meg til å se mer av huset 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Looking for Something?