Hjem » FØR OG ETTER

FØR OG ETTER

Jeg trodde alltid at jeg kom til å like å ha det lyst og hvitt. Etter å ha bodd i furu fra topp til tå, trengte hodet mitt noe enkelt, rene linjer og minimalt med ting. Er utrolig takknemlig for at vi har fått bo der vi bodde under byggeprosessen, men hjelpes så godt det er å ha mindre mønster, mindre farger, mindre ting rundt seg, mindre for hjernen å oppfatte. Mye ting, mye kaos. Etter jeg ble syk forandret jeg meg vanvittig på akkurat det området.

FØR: Slik så gangen ut. Egentlig veldig fin, men hjelpes, jeg får sykehusfølelse av alt det hvite. Og med mine traumatiske åtte dager innlagt på rikshospitalet med delt brystbein og ingenting som knakk smertene, vil jeg helst ikke tenke på det.

before and after

ETTER: Nok en vegg i den fantastisk fine fargen evening green! Tenk at det å male én vegg kan gjøre en så stor forskjell. I tillegg synes jeg det gjorde seg veldig med kommoden, yucca-palmen og posteren. Kommoden er ikke justert enda, så er fult klar over at den er irriterende skjev. Nå gjenstår det bare å se om det faller i smak hos samboeren, som kommer hjem fra offshorearbeid i morgen.

Hva synes dere?

Psst! Hvis du skal male, anbefaler jeg å sjekke ut painters wipes!

3 Kommentarer

 1. Anonym
  19. februar 2019 / 10:17

  Fantastisk bra Kamilla.

 2. 20. februar 2019 / 19:24

  Å, så lekkert det har blitt!! 🙂

 3. 20. februar 2019 / 20:04

  Skikkelig fint og virkelig nyyydelig farge det der! Ble så bra med en kontrastvegg <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Looking for Something?