Christmas on my mind

Mummi julekuler

Tenk, vi er allerede i november. Det er jul neste måned!

Det går fremover i husbyggingen og vi begge håper å få feiret jul i vårt nye hjem. Jeg blir så lykkelig om vi faktisk klarer det! Vi har allerede begynt å titte på julepynt av forskjellig slag og dagdrømt om et digert juletre på det høyeste partiet i stuen som er over fire meter høyt. I den anledning har jeg sett litt på julepynt til treet, og har falt pladask for disse julekulene med mummimotiv fra Porsgrund Porselænsfabrik. (Bildet er lånt fra multitrend) De er kjempesøte og hadde jo gjort hele treet superfestlig. Dessverre er det ikke like festlig for lommeboken å kjøpe dem inn, så jeg innser at jeg heller for kjøpe noen på januarsalget og heller dekorere treet med dem til neste år.

Hva dekorerer dere treet med?

 

6 Kommentarer

 1. 2. november 2018 / 10:38

  Kjempefine kuler! Jeg kan nesten ikke vente til jula 🙂

  • 2. november 2018 / 15:42

   Åh, samme her! Gleder meg skikkelig. <3

 2. 2. november 2018 / 11:47

  så stilige kuler:) smart å handle på januarsalget:) det er faktisk noe av det kjekkeste jeg gjør:) planlegger liksom julen til neste år:)

  • 2. november 2018 / 15:41

   Hehe, godt å vite at jeg ikke er alene, hehe! Nå med alt nytt i huset og mye å handle inn er det iallefall ikke noe som blir prioritert med det aller første. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Looking for Something?