Hjem » Painters wipes – et must for deg som skal male!

Painters wipes – et must for deg som skal male!

Painters Wipes

Painters wipes, hvorfor i alle dager har ikke jeg hørt om disse tidligere? Dette er en uprofesjonell malers beste venn. Etter å kun ha bodd tre uker i det nye huset, begynte jeg å male første vegg. Det er egentlig litt sykt, i og med at hele huset så og si akkurat er nymalt. Hva kan jeg si, man må bo seg til? Anyway, jeg er ingen god maler, og samboeren min har tidligere nektet meg å male, rett og slett fordi jeg søler og griser ekstremt mye. Og når man maler med en mørk farge, på et ellers hvitt rom, da vil man jo helst ikke søle… Men joda, jeg sølte, jeg. Det slo ikke feil. Både rulle og kost suste utfor maskeringstapen, og noe av malingen trakk til og med igjennom maskeringstapen. Så mørk maling på hvite vegger og tak, det ble det. Heldigvis fikk jeg høre om disse magiske (!) serviettene, og jeg dro innom for å kjøpe dem med det samme jeg var ferdig på jobb. For å være ærlig hadde jeg ikke helt troen på at de skulle fungere, og hvis de skulle fungere, tenkte jeg at de i såfall ville fjerne den hvite malingen i tillegg. Til min store forbauselse fikk jeg bort malingen og både tak og vegger ble hvite og fine igjen. Så folkens, disse serviettene er et ekte must have! Kjøpte mine på den lokale malerforetningen for rundt en hundrings.

Kjenner du noen som burde vite om disse serivettene, del gjerne!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Looking for Something?