Hjem » Det begynner å likne på ei stue!

Det begynner å likne på ei stue!

Stue

I går kom endelig sofaen på plass! Som dere ser så mangler vi fortsatt stuebordet, det står fortsatt her vi bor nå. Er veldig spent på hvordan det passer inn, for stuebordet ble nemlig kjøpt inn før sofaen. Jeg mistenker at bordet er litt stort, men vi for se når det kommer opp. I verste fall har vi jo et stort garasjeloft som skal innredes etterhvert også. Ellers har vi også planer om å vaske vinduene utvendig snart, jeg ser det trengs, hehe!

HAY lup lysestake

Fikk forresten denne lysestaken til jul av min tante og resten av familien hennes – liker den så godt! Den passer bare helt perfekt inn hos oss. ♥

Nå reiser jeg straks opp til Hovden hvor jeg skal feire det nye året sammen med en bukett fine mennesker. Det blir stas! Godt nyttår da, dere!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Looking for Something?