Hjem » Instagram – en glede eller en forbannelse?

Instagram – en glede eller en forbannelse?

instagram

Hvor lang tid bruker du på instagram i løpet av en dag? En uke? En måned? Har det egentlig beriket livet ditt med noe som helst meningsfult? Gir det, eller tar det energien din?

Etter den nye oppdateringen på iPhone kom for en liten stund tilbake, fikk jeg se hvor mye tid jeg faktisk bruker på Instagram. Det var ikke rent lite skal jeg si dere! Hva har jeg egentlig fått ut av disse timene? Vel, jeg har jo så klart hatt samarbeid med forskjellige brands og tjent noen småpenger her og der, men utenom det har det ikke gitt meg noe som helst. Ikke nå lengre hvertfall. Før fikk jeg masse inspirasjon fra instagram, og koste meg mens jeg scrollet nedover. Det siste året derimot, har det egentlig ikke gitt meg noe som helst annet enn at jeg føler jeg reiser altfor lite, burde bli flinkere til å sminke meg, burde trene, burde spise enda litt sunnere eller burde ta meg råd til Chanel eller YSL. Nå setter jeg det litt på spissen, men dere skjønner greia? Jeg har nesten glemt mine egne verdier og gode kvaliteter underveis. 

Har rett og slett funnet ut at alle disse inntrykkene som kommer på løpende bånd nedover feeden, får meg til å følge meg dårlig. Det gir meg ikke noe positivt lengre! tillegg føles det som om hele Instagram bare har blitt et spill om å få flest mulig følgere og likes. For et par uker siden sluttet jeg å følge de fleste jeg ikke har kjenskap til, og alle de som ikke gir meg noe positivt. Da tikket det inn melding i innboksen hvor jeg nærmest ble skjelt ut for å ha unfollowed en person. Hva er galt med folk? Du har fått en følger mindre, get over it. Er det virkelig blitt en så big deal? Og hva har det egentlig det å si, når Instagram selv gjør om på algoritmen, slik at kun et fåtall av følgerne faktisk får opp det du legger ut?

Nei, dere. Jeg har bestemt meg. I 2019 går jeg inn i et nytt år uten meg selv på Instagram! Men helt uten Instagram blir jeg ikke! For dere som er spesielt interesserte kan dere alltids følge strikkeprosjektene mine på @strikkeristrikkera og interiørkontoen min @housepiration ❤️

Godt nyttår – husk å bruke tiden din på noe som gir deg energi og gjør deg glad!

1 Comment

  1. 22. januar 2019 / 14:21

    Jeg er også blitt ganske laidback til instagram. har en lukket privat konto og så har jeg en konto hvor jeg poster litt innimellom, men ikke bryr meg så mye om følgere e.l Det jaget ble bare stress. 🙂 Nå driver jeg både blogg og instagram for å være kreativ uten å legge så mye i det. Om det kommer likes og kommentarer eller ikke spiller ikke så stor rolle, jeg skal ikke tjene penger på dette uansett. Så å bruke det bare som en hobbysyssel passer meg helt perfekt. Jeg skal finne de to andre instakontoene dine og sjekke dem ut 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Looking for Something?