Hjem » Hjemmekontor på budsjett

Hjemmekontor på budsjett

Reklame / posterne er sponset.

Nå som jeg både er student, i blant jobber hjemmefra på macen og i tillegg har hobbyer som krever plass til litt utstyr, var det på tide med et kontor. Et kjedelig rom i kjelleren, ble plutselig til et sprekt kontor/hobbyrom. Og det beste av alt? Det er alltid svalt og deilig her nede, til og med på de varmeste sommerdagene.

For å gjøre det rimelig, men likevel funksjonelt, kjøpte vi inn to Alex-kommoder fra IKEA og plasserte på hver sin side av veggen. Oppå la vi en benkeplate fra fibo. Denne fikk vi til latterlige 500 kroner på Montér i Lyngdal! Selvom det er b-vare er det umulig å finne ut hva som er “feil” med den… Min samboer kuttet den til på mål, slik at hele veggen ble en lang arbeidsplass. Perfekt enten man skal sy eller ha møte på teams.

Elsker kombinasjonen av jotun sin farge warm blush og eik. Vi hadde malingsrester igjen etter å ha malt garasjeloftet, så dermed slapp jeg å bruke penger på maling. Den ustabile bokhyllen jeg hadde fra jysk ble byttet ut med en stabil kallaxhylle fra IKEA. Hele rommet fikk seg et løft da bokhyllen plutselig ble liggende og jeg fikk opp det store bildet over. Det, og alle de andre bildene i rommet er fra Posterstore, og jeg var så heldig å fikk dem sponset. Akkurat nå får dere HALV PRIS(!) på postere (ikke selection) ved å bruke rabattkoden “kamilla50” nå mellom 15. og 19. august!

Musikk, podcast eller lydbøker er et must, spesielt hvis man skal sy, redigere bilder eller ting som ikke krever den store konsentrasjonen. Jeg falt pladask for lampen fra IKEA og Sonos sitt samarbeid. Utrolig god lyd og genialt at man kan styre både lysstyrke og fargetemperaturen på lyset med fjernkontroll. For å skape en større romfølelse valgte jeg å henge opp et speil fra IKEA i samme matchende eikefarge som resten av rommet. Og hvis du lurer på hvorfor det står en utestol i stedefor kontorstol på bildet over, så er det rett og slett fordi kontorstolen min ikke ble levert på døren før FEM måneder etter bestilte den. Så hvis du er utålmodig, ikke bestill fra by Kallevig…

Var litt i tvil om jeg skulle ha kommodene helt inntil veggen eller ikke, men fant ut at det var en genial plass å gjemme f.eks vesken som hørte med ringlighten! Foreløpig har det gått helt fint uten ekstra støtte under benkeplaten. Benkeplaten er på 60cm i dybden, jeg var egentlig ute etter 63,5 som de også kommer i, men siden de fikk inn b-vare på 60cm først, så ble det den. Valgte heller å trekke benkeplaten litt ut fra veggen, noe som også gjør det enkelt å trekke opp og ned ledninger uten å borre hull. Syns det er mer enn god nok plass til bena, selvom det er rett mot vegg.

Alex-kommode fra IKEA: 800,- pr stykk.
B-vare benkeplate fra Montér: 500,-
Kontorstol fra By Kallevig: Ca 2000,-
Malingsrester fra boden: 0,-
Kallaxhylle fra IKEA: 699,-
Skådishyller med tilbehør fra IKEA: ca 450,-
Bilder og rammer fra Posterstore: 0,-
Symfonisk sonoslampe fra IKEA: 1899,-
Nissedal speil fra IKEA: 499,-

Totalt: 7647,-

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Looking for Something?