Hjem » Stockholm Slipover V-neck

Stockholm Slipover V-neck

Jeg har egentlig aldri skjønt vitsen med vest. Det er jo tross alt det som stikker ut fra kroppen man stort sett fryser på?! Hadde noen fortalt meg for et år siden at jeg skulle strikke meg vest, hadde jeg aldri i livet trodd på dem. Her sitter jeg her da, med en rykende fersk Stockholm Slipover V-neck av pinnene. Nå gjenstår det bare å se hvor mye den blir brukt. Prøvde den først over en maxikjole, og var ikke helt overbevist. Når jeg derimot brukte den sammen med skjorte og jeans, da ble jeg mye mer åpen for implementere den i garderoben!

Vesten strikkes ovenfra og ned, og strikkes frem og tilbake frem til spissen i v-halsen. Etter at bolen er ferdigstrikka plukkes det opp masker i halsen og i armhullene. Voilá! Ganske kjappstrikka på pinne 3,5 og 4,5. Nok et tidløst og lekkert plagg fra Petiteknit der altså!

Orginalt strikkes den i en tråd sunday og en tråd tynn silk mohair fra sandnes garn. Selv valgte jeg å strikke den i indiecita og tilia fra filcolana. Den ville nok sett jevnere ut i merinoull, men det ble alpakka rett og slett fordi det var det jeg hadde i garnlageret i øyeblikket jeg ønsket å legge opp til den.

Gikk inn for å lære meg italiensk avfelling på dette prosjektet. Og selvom det tar lang tid, syns jeg det var verd det. Gjorde det riktig nok ikke på bolen, men det er vel helst i halsen og ved armhullene man ser det best. Prøvde meg først ved å se på Kimmie Munkholm sin video. Hun er min favoritt når det kommer til tutorials innen strikk, men denne gangen skjønte jeg det likevel ikke. Endte opp med å følge denne videoen av VeryPink Knits, da funket det for meg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Looking for Something?