Hjem » En praktisk og funksjonell gang

En praktisk og funksjonell gang

praktisk og funksjonell gang

Store forandringer har skjedd i gangen vår. Å gå fra en kommode og ingen knagger – til denne. Det var bare helt fantastisk! Hadde savnet et praktisk sted å sette sko, uten at det ser rotete ut med en gang, samtidig som vi kan henge jakkene på noe annet enn trappegelenderet. Vi gikk derfor til innkjøp av denne kleshengeren med skooppbevaring fra IKEA. Jeg synes det var veldig enkelt og fint design på det også, skulle ikke tro det kun kostet 549 kroner! I tillegg kjøpte vi med et eget skoskap i samme serie.

praktisk og funksjonell gang

Serien heter Mackapär. Gangen er så mye mer ryddig og luftig nå som den tunge kommoden vi hadde tidligere (dere kan se den her) har fått seg en ny plass, og det vi bruker daglig kan henges og settes til side i et system. Det samme kan skoene vi bruker ofte, men ikke daglig. Dette skoskapet med skyvedører er så enkelt og praktisk – akkurat slik jeg liker det.

praktisk og funksjonell gang

Skoskapet kan så klart også lukkes igjen, slik at skoene blir gjemt bort. Så slik ser det stort sett ut. Jakkene henger foreløpig kun på stativ under trappen. Med tiden har jeg lyst til å at vi skal tette igjen under trappen, og ha skap og skuffer hele veien, men det for et prosjekt for fremtiden…

praktisk og funksjonell gang

Det er nesten utrolig hva et stativ, et teppe og en ny orkidé kan gjøre med et rom! Pockethyllene fra Normann Copenhagen henger fortsatt på veggen, så post og nøkler fortsatt har en egen plass.

Følg gjerne @syvogsytti på instagram for flere bilder.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Looking for Something?