Hjem » Noe nytt på interiørfronten

Noe nytt på interiørfronten

Du vet den følelsen når du virkelig har det for deg, hva du skal kjøpe? Jeg hadde det slik i dag. Jeg ville kjøpe meg en ny planteboks fra Ferm Living, denne gangen til å ha stående på kjøkkenbenken og et par pocket organizers fra Normann Copenhagen. De hadde ikke inne i riktig størrelse og farger i noen av delene, er det ikke typisk? Jeg blir fort altfor gira, og da skal ting skje med det samme, og da er det så uhorvelig kjedelig å vente på at ting må bestilles! Men den som venter på noe godt, venter jo ikke forgjeves… Og skulle jeg ha handlet online måtte jeg jo ha ventet der uansett…

new in interior

Jeg fikk likevel røsket med meg litt. Bazaren i Lyngdal altså, de har så mye fint og ikke minst super service. Er på ingen måte sponset, men vil likevel gi de skryt for butikken og personalet!

Når badet er ferdig skal jeg henge opp bokstavene fra design letters på døren, og nummer 77 tenkte jeg å henge på døren utenfor. Vi har nylig heist inn innsatsen til ovnen og “byggesettet” som kommer med, så siden vi snart kan fyre, var det på sin plass å få seg et fint feiebrett. Feiebrettet fra Menu er så himla greit, du kan henge det opp, og kost og brett henger ikke å slenger alle veier, det liker jeg. Olivenolje har vi ikke fått opp i det nye huset enda, så da var det jo på sin plass å få kjøpt seg det også. Jeg liker at Nicolas Vahé har så mye spennende variasjoner, f.eks olivenolje med urter som jeg kjøpte i dag. Har aldri prøvd ut dette pepperet med forskjellig typer pepper i, så det blir spennende!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Looking for Something?