Hjem » Enda en Ankers Sommerbluse

Enda en Ankers Sommerbluse

ankers sommerbluse drops belle

Igjen har jeg strikket en Ankers sommerbluse, og denne gangen også i drops belle. Fargen heter løvetann og er bare så frisk og fin! Min forrige ankers sommerbluse strikket jeg med brettekanter i stedefor vrangborder, men er ikke egentlig helt sikker på hva jeg foretrekker. Synes de er fine begge to, med hvert sitt uttrykk. Oppskriften finner dere på petiteknit.com!

Jeg vet hvertfall med sikkerhet at den kommer til å bli mye brukt i sommer! Spesielt sammen med mitt Margot skjørt fra Holzweiler. Elsker at fargen på blusen matcher blomstene på skjørtet! ♥

2 Kommentarer

  1. 6. mai 2020 / 16:13

    Så fint antrekk, og så fin topp!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Looking for Something?