Hjem » Hjemmestrikkede sokker og en sabla bra tutorial!

Hjemmestrikkede sokker og en sabla bra tutorial!

sokk med boomeranghæl

Da jeg begynte å strikke i oktober 2018, var målet mitt alltid å tilslutt klare å strikke sokker. Nå, i februar 2020, er jeg endelig der! Sokkene ble strikket litt på gefylen, men hælen, som har vært det største problemet, var plutselig lekende lett når jeg ble veiledet av dyktige Suzanne Bryan på YouTube! Videoen er så bra at jeg må nesten bare dele den! Og det beste av alt? Hun bruker magic loop når hun forklarer.

…Og nå som mannen i huset har fått seg et par, er det på tide å sette i gang med et par til meg selv. ? Mitt neste strikkemål er nå å lære å sy maskesting for å få en penere tåfelling.

Pst! Hvis du vil følge prosjektene mine kan du følge strikkekontoen min, @strikkeristrikkera på instagram. ♥

1 Comment

  1. 28. februar 2020 / 15:50

    herlig!! så søtt

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Looking for Something?