Hjem » Villmarksgenseren

Villmarksgenseren

Reklame. Garnet er sponset av Strikkia.no

Flerfarget mønsterstrikk. Jeg vet ikke helt hva jeg skal si, men jeg trenger vel litt mer øvelse og erfaring før jeg kan like det. Syns det blir veldig mye surr i trådene med all snurringen underveis… Også har det vært en utfordring å få det jevnt! Hold dere fast, jeg har nemlig strikket dette bærestykket hele tre (!!) ganger. Den første gangen var riktig nok fordi jeg oppdaget at jeg hadde gjort en så tullete feil som å glemme å sette av masker under armen… Det kom med andre ord mye strikketid ut av disse nøstene. (…Og en liten dose frustrasjon!)

Jeg valgte å strikke genseren i orginalgarnet Alafosslopi. 100% islandsk ull med gode egenskaper til en utegenser. Garnet inneholder dekkhår og underull fra sauen. Dekkhårene og lanolinen i ulla gjør plagget vannavstøtende. I tillegg er garnet veldig varmt og isolerende. Et perfekt valg med andre ord.

Jeg brukte følgende farger:
9966 Cypress Green Heather
0051 White
0053 Acorn Heather
0056 Ash Heather

…En liten heads up! Jeg strikket min i størrelse medium, og fikk egentlig ikke nok av det grå garnet! Heldigvis gikk det akkurat når jeg brukte de gråe trådbitene som var igjen etter jeg hadde festet trådene underveis.

Oppskriften finner dere i boken Villmarksgensere av Linka Neumann. Den er faktisk på tilbud for øyeblikket, både på ARK og hos Nordli.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Looking for Something?