Hjem » The Sanctuary of Madonna Della Corona

The Sanctuary of Madonna Della Corona

Er du på ferie ved Gardasjøen og vil oppleve litt kultur? Eller bare på kjøretur gjennom Europa for å ta innover deg mest mulig opplevelser?

Ta turen til Monte Baldo og opplev The Sanctuary of Madonna Della Corona på kloss hold. En kirke midt i hjertet av Baldofjellene. En spektakulær opplevelse uavhengig om du er religiøs eller ikke.

Kirken ser ut til å sveve i luften, men er bygget på en steinhylle som stikker ut av den vertikale fjellskrenten, 774 meter over bakken. På grunn av den utfordrende fremkommeligheten, har den forblitt urørt gjennom mange år. Byggingen startet i 1530, men den har kontinuerlig blitt bygget ut. Den gotiske fasaden ble til etter en opprustning i 1899.

The Sanctuary of Madonna Della Corona

Fra gammelt av var det to veier som førte til Madonna Della Corona. Selvom disse var laget av 556 og 234 trappetrinn tilbake på 1500-tallet, er de fortsatt fine den dag i dag. Det er riktig nok laget en asfaltert vei i nyere tid, og fremkommeligheten er betydelig enklere enn den en gang var. Langs veien kan du oppleve deler av historien, så det anbefales å gå hvertfall en av veiene, selvom det også finnes en shuttle buss som kjører med jevne mellomrom.

Vi brukte litt over en halvtime med bil fra Torri del Benaco, som ligger lags Gardasjøen. Den dagen vi besøkte Madonna Della Corona var det både regn og en vanvittig tåke, men vi bestemte oss likevel for å dra. Det fine var at da vi skulle dra tilbake, klarnet det opp, og både fjellet og kirken dukket opp som på bildene over. Et fantastisk syn, og på en finværsdag kan man også se fjellene og dalen i bakgrunnen!

Her ser dere kirken da vi sto like foran den. Snakk om tykk tåke! På veien ned mot Madonna Della Corona kom vi forbi en gjeng med alpakkaer, og ikke nok med det, de solgte garnet dems der! Så det ble et par nøster med hjem som suvenir.

2 Kommentarer

  1. 2. februar 2020 / 20:31

    Så sinnsykt fin! Og spektakulær beliggenhet ?

    • 3. februar 2020 / 20:46

      Ja, virkelig! Anbefaler deg å google plassen, ser helt utrolig ut når det er klarvær, og spesielt dronebilder hvor du virkelig ser hvor høyt det er, og hvor liten fjellhyllen egentlig er! Shit ass.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Looking for Something?