Theagenseren

Innlegget inneholder en annonselenke

theagenseren we knit

I høst strikket jeg Theagenseren fra Anett Opheims nyeste strikkebok Mer egostrikk fra #weknit. Boken inneholder mange fine oppskrifter, så jeg kommer garantert til å strikke flere fra den etterhvert!

mer egostrikk fra weknit
Jenta på forsiden av boken har ikke blåveis altså, det er nok bare litt rødvin. Knis!

Genseren strikkes på tykke pinner med deilige Fat faerytale fra du store alpakka. Enkel genser som strikkes nedenfra og opp, hvor man så plukker opp masker til ermene. For meg som hadde strikket i rundt et år da jeg gikk i gang med den, var det deilig å faktisk klare å mestre monteringen også! Synes det kan være vanskelig å få sammenvevning av skuldre til å bli fint, men i dette garnet ble skavankene mindre synlige. I tillegg hjalp det nok litt at garnet også var mørkt.

theagenseren av Anett Opheim fra boken we knit

Hvis jeg skulle gjort noe annerledes da jeg strikket denne, ville jeg strikket den ganske mye smalere. Modellen skal jo være vid, men synes den var litt for vid. Et par centimeter lenger hadde heller ikke gjort noe. En ulempe med å strikke nedenfra og opp er helt klart det at man ikke får prøvd genserne på underveis for å sjekke lengden…

Følg gjerne strikkeprosjektene mine på instagram @strikkeristrikkera!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Looking for Something?