Hjem » Mitt første syprosjekt!

Mitt første syprosjekt!

egensydd t-skjorte i lin

Her er resultatet av mitt første syprosjekt noen sinne. Hjelpes så mye jeg har lært i løpet av dette prosjektet. Jeg hadde tross alt ikke rørt en symaskin før jeg gikk i gang… Hadde egentlig planer om å sy en pute i samme stoff først, men gikk all in og kjørte på med en t-skjorte i stede. Jeg elsker lin, og ønsket derfor å lage meg en t-skjorte i nettopp lin. Stoffet var kanskje litt for fast, det skjønte jeg i etterkant. I tillegg måtte jeg ha splitt i nakken pga det faste stoffet, og det kan jeg si med en gang, det neste prosjektet mitt skal ikke ha splitt! Må få litt skills før jeg skal til med det… Heldigvis har jeg fått utrolig god hjelp underveis, både av min mamma, og min venninne Christiane sin mamma. ♥ Dersom noen av dere ønsker å gå i gang med t-skjorte som første prosjekt, velg et stoff med god stretch! Så slipper dere unna split.

Det var litt overraskende for meg hvor mye man brukte overlock og hvor lite man faktisk bruker den vanlige symaskinen. Kjente fort at jeg fikk veldig lyst på en overlock, men skal låne mamma sin nå i begynnelsen. Hvis interessen for søm fortsetter, så skal jeg heller investere i egen. Helt utrolig hvor proft det blir seende ut når man bruker overlock!

Mønster: Kjole med volang og bluse, mønster nr 23145 fra stoff og stil.
Stoff: Lin/bomull i fargen lys støvet grønn fra stoff og stil.

1 Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Looking for Something?