Hjem » En innendørs kjøkkenhage

En innendørs kjøkkenhage

Jeg drømmer om drivhus, men først må bad og terrasse prioriteres. I mellomtiden for jeg nøye meg med de sydvendte vinduene. Synes det er skikkelig fascinerende å se hvordan plantene gror, får blomster og plutselig har blomsten blitt om til en grønn tomat! Hallo, så magisk!

cherrytomat

En cherry tomat har tittet frem. Nå gleder jeg meg bare til det dukker opp flere tomater. Åh, cherrytomater er jo så godt! Og hjemmedyrkede er i en liga for seg selv, spør du meg.

bifftomat

En bifftomat er også godt i gang. Denne planten fikk jeg av min svigermor, den gang var den kun bitteliten. Gøy å se at den blir så stor at den må støttes opp med både trepinner og stige i vinduskarmen.

kjokkenhage

I tillegg har jeg denne potten fra søstrene grene som jeg har fylt med både cherrytomat, paprika og brokkoli. Disse er dyrket litt senere enn de andre, men jeg håper likevel at jeg får høstet noe tilslutt. ♥

I all plantegalskapen har jeg laget en egen instagramkonto! @drivhus77. Titt gjerne innom, eller fortell meg om andre planteinteresserte jeg kan følge!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Looking for Something?