Verdens fineste farge

Evening Green List

… I hvertfall om du spør meg! Denne fargen blir bare finere og finere. Noen som kjenner den igjen? Det er jotun sin Evening Green! Er så begeistret for hvordan den skifter farge etter lysforholdene. I dagslys er den lyseblå, noen ganger ser den grå ut og på kvelden er den grønn.  Kanskje ikke uten grunn at den heter nettopp Evening Green?

Vi har malt veggene og taket på kjøkkenet i denne, og nå er det siste finish med listene som males. Ville gjerne ha samme farge på listene som på veggene. Vi har gjort det slik på soverommet hvor vi har to av veggene i Evening Green, og det ble knallfint! 

Kribler i hele kroppen etter å bli ferdig, men det er fortsatt en del som gjenstår før vi kan flytte inn. Vi har jo allerede invitert til juleselskap hos oss, noe jeg er ekstremt spent på om går eller ikke.

Kjøkken underveis

Hadde egentlig håpet på at elektrikerne skulle være ferdige med kjøkkenet i dag, slik de sa. Da hadde jeg hatt mulighet til å vasket ut av kjøkkenet, vi kunne ha montert koketoppen som nå bare er et hull som dere ser på bildet, vi kunne ha begynt å sette inn kopper og kar og fått litt system på ting og ikke minst kunne vi dratt av all den fæle blå beskyttelsesplasten på kjøkkenfrontene. Men, det for bli en annen dag.

Ved det store vinduet kommer spisebordet, spisebordstolene og copenhagen pendel fra &tradition over. Er så spent på å se alt sammen til slutt! Har allerede fått opp to av spisebordstolene. Tror det kommer til å bli superfint! Har kjøpt inn HAY sine AAC 22 i dusty blue med eikeben, i tillegg til at spisebordet er i eik. Elsker kombinasjonen av lys eik, blått, hvit og sort. Det er disse fargene som kommer til å gå igjen i hele huset. ♥

Flere bilder kommer etterhvert! I mellomtiden for dere krysse fingrene for at vi klarer å få det såpass ferdig at vi har muligheten til å ha juleselskap hos oss. Tenk, om bare en uke til så sitter vi midt i pinnekjøttmiddagen. We need a christmas miracle!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Looking for Something?