Hjem » Pihl i hjertet

Pihl i hjertet

Pihl i hjertet

Av alle bloggere jeg har fulgt opp igjennom årenes løp, er det uten tvil navnesøster Camilla Pihl som er min favoritt. Den dama sprer så mye positive vibber, inspirerende innhold og gode verdier. Da hun fortalte at hun hadde skrevet bok, måtte jeg så klart forhåndsbestille den med det samme. For man blir jo nyskjerrig! Hvordan var oppveksten til dette mennesket? Hvordan ble hun så kreativ, inspirerende og reflektert? Og hvordan opplevde hun angsten hun utviklet? Jeg leste boken fra perm til perm på en kveld. Historien er rørende, trist men også veldig fin og ærlig. I tillegg deler hun veldig mange gode tips, som jeg tror alle i dagens hektiske samfunn har godt av å lære seg. Mange av tipsene tok jeg selv god nytte av da jeg ble kronisk syk med Myasthenia Gravis for et halvannet år siden, og det er så viktig – for det hjelper! Det ligger også en del lekre oppskrifter i boken – disse skal jeg uten tvil prøve meg på etterhvert! ♥ Boken anbefales på det varmeste.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Looking for Something?