Hjem » Grønn pasta med saus av cherrytomater

Grønn pasta med saus av cherrytomater

Grønn ertepasta med hjemmelaget tomatsaus

Du trenger:

Økologisk ertepasta fra Rema 1000, finnes i glutenfriavdelingen.
1 boks cherrytomat fra mutti, 400 gram.
220 gram kjøttdeig (disse finnes som porsjonspakninger på rema til 10 kroner!)
En halv boks fetaost med solmodne tomater, ca 50gram.
Ca 25 gram parmesan.
Salt, pepper, rosmarin og eventuelt basilikum.

 

Slik gjør du:

Sett pastaen på kok som anvist, samtidig som du bruner kjøttdeigen i en stekepanne. Tilsett så boksen med cherrytomter og knus tomatene med stekespaden. Hell oppi ca halve pakken med fetaost, parmesan og krydderet. Voilá, kjempegod middag på bare 10 minutter.

 

Tips!

Jeg pleier å hakke opp det jeg har liggende av grønnsaker og frese sammen med kjøttdeigen før jeg tilsetter tomatsausen og osten. Har tilsatt både løk, squash, aubergine og sopp. Det er ingen hemmelighet at jeg elsker denne retten, og jeg skal innrømme at jeg har laget den for femte dag på rad nå, men til mitt forsvar så har jeg variert med grønnsakene i det minste! ♥

 

2 Kommentarer

  1. 18. september 2018 / 13:27

    Dette var et kjempe fint tips for oss pastaelskere 😀 Tusen takk.

    • 18. september 2018 / 19:02

      Synes de pastaene på rema er så greie! For da får man i seg litt mer næring enn ved vanlig pasta også. Vinn vinn 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Looking for Something?