Hjem » Fra brunsort til gammelrosa

Fra brunsort til gammelrosa

Jeg begynte å strikke i oktober, så om et par måneder til så har jeg faktisk strikket i et helt år. Det har resultert i en slags samlemani på garn, noe sikkert mange strikkere kan kjenne seg igjen i. Jeg fant ut at jeg sårt trengte et sted å sortere alt garnet mitt, så min samboers gamle Malmkommode fra IKEA skal nå forvandles fra brunsort til gammelrosa. Og når den er ferdig, da skal den bli fylt med masse deilig garn!

Fargevalget sto mellom denne gammelrosa fargen, mormor fra Beckers, eller en aprikosfarget eller en knallgul. Dette var farger jeg hadde liggende. Vant et lite spann av hver farge for en tid tilbake, så da var det moro å kunne få brukt noe av det! Vurderte lenge den knallgule også…

Før jeg gikk i gang med å male kommoden, pusset jeg lett over med pussepapir (180-papir) før jeg vasket lett over med en klut vann og grunnet med grunningen på bildet over.

Så var det bare å gå i gang med første strøk! Jeg ble litt satt ut da jeg startet å male, for det virket som jeg smørte på vann med kun et hint av farge. (Og ja, jeg hadde rørt godt i spannet før jeg gikk i gang!) Heldigvis kom det seg litt etter litt etter som jeg fikk rullet ut flere lag og jobbet litt med lagene.

Denne typen maling fra Beckers var det jeg brukte. Pusset forsiktig med et helt fint pussepapir (320-papir) etter hvert strøk. Burde egentlig hatt tre strøk, men tenkte etter to strøk at jeg ville bare få orden på garnet ASAP. Så da fikk to strøk duge. Tålmodighet har aldri vært min sterkeste egenskap…

Malm kommode

Resultatet! Alt i alt er jeg fornøyd, selvom jeg kanskje burde tatt et kjapt strøk over. Spesielt på den midterste skuffen…

garnkaos

Her er garnlageret mitt. Var nesten litt i tvil om jeg kom til å få plass til alt..

malt malm kommode ikea

Heldigvis var det akkurat nok plass, og endelig har jeg system i garnet! Hurra! Under ser dere litt av mye garn jeg har kjøpt inn i løpet av de siste månedene… Inndelerne heter skubb og er fra IKEA.

pus og sterk
drops belle air sterk camilla pihl fnugg

…Og til dere som lurer, jeg har shoppestopp på garn for øyeblikket!

2 Kommentarer

  1. 11. august 2019 / 20:35

    Det ble skikkelig fint og endelig fant jeg igjen bloggen din! 😀
    Du blogget på nouw en periode , hvordan syns du det er å være her? jeg sliter litt med å tenke ut hvor jeg skal være en blogger, nouw er helt ok, men jeg savner det og være fornøyd med design biten!

    • 12. august 2019 / 15:39

      Hei, så gøy at du har fulgt med fra tidligere! Jeg trives godt på eget domene, både i forhold til design og friheten. Synes det er deilig å slippe å ha så mye reklame på siden 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Looking for Something?