Hjem » Dahliatopp

Dahliatopp

Reklame

Dahliamønsteret, altså. Etter min mening det vakreste mønstret som finnes! Du finner oppskriftene til barn i boken Kjærlighet på pinner av Lene Holme Samsøe. Jeg har i tillegg gått til innkjøp av boken Egostrikk for å få oppskrifter med samme mønster til voksen.

lindegarn ren bomull

Strikket toppen i Ren Bomull fra Lindegarn. Lindegarn er garnkvaliteter fra house of yarn som du finner i alle nillebutikker. Tenkte det var praktisk med bomull, så kan man farge plagget med tekstilfarge i vaskemaskinen dersom det skulle komme flekker. For ja, hvitt til barn er vel kanskje litt dumt hvis ikke..?

dahlia av lene holme samsøe

Selvom jeg liker best å strikke med ull, og helst sammen med en tråd mohair for å toppe det hele, har det vært skikkelig deilig å strikke med bomull under parasollen nå i sommer. Det blir fort litt for varmt med ull nå…

Her ser dere dahliatoppen fra baksiden. Ble veldig fornøyd med valget av knapp. Gullkanten gjør liksom plagget enda vakrere. Er dere ikke enig?

4 Kommentarer

 1. Hanna
  20. september 2020 / 21:21

  Hej!

  Jag skriver från Sverige och undrar över en märklig sak. Jag söker runt på nätet efter en väska. By Malene Birger Pimms bag. Jag har hittat den på en sida som heter trademarkserver.de där står det att en ”Kamilla Haaland” säljer den via denna sida. Det är ingen sida jag känner igen då den är på norska. Är det du som säljer den, och känner du till sidan? Den ser lite skum ut.. detta är lite snurrigt.. men skulle vara tacksam för svar! 😊😊

  • 20. september 2020 / 21:22

   Hei! Så merkelig. Jeg har ikke lagt ut min for salg. Har du link til siden? Rart de bruker mitt navn… 😳

  • 21. september 2020 / 11:18

   Tror jeg ville vært veldig forsiktig med å handle fra den nettsiden. Ser flere bloggere har «lagt ut» ting for salg.

   Tenker også at en profesjonell norsk nettside ikke ville brukt nettadresse som slutter med .de

   Aldri hørt om siden før nå…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Looking for Something?