Hjem » Vardegenser

Vardegenser

Denne lekkerbisken av en genser har jeg hatt lyst til å strikke lenge. Endelig kom jeg i gang, etter å ha hatt garn og oppskriftshefte liggende i nesten et år. Selvom den strikkes på pinne 2,5 og 3,0 syns jeg det gikk ganske radig unna.

Den strikkes i Rauma Finull, som gikk rett opp på lista over favorittgarn! For en vanvittig deilig kvalitet. Slitesterk ull, men som ikke klør eller stikker, det er bare mykt og deilig. I tillegg er det jo litt ekstra stas at det er norsk ull produsert i Norge.

Jeg opplevde at bærestykket var litt for langt, noe som gjør at det legger seg litt snålt når man løfter armene. Så hvis jeg skulle strikket en til, ville jeg kuttet ut noen omganger på bærestykket! La ut en video på instagram hvor jeg forklarte hva jeg opplevde, og fikk ekstremt mye tilbakemeldinger fra andre om at de også opplevde bærestykket som altfor langt. Hvis du har planer om å strikke vardegenseren, ville jeg hatt det i tankene! Oppskriften fant jeg i Rauma sitt hefte nr 282 – Varde Familie.

Jeg har brukt fargenr 404, 352, 405 og 4115.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Looking for Something?