Verdens mest geniale nattbord?

Nattbord fra Markslöjd

For en ukestid siden bestilte dette geniale nattbordet med USB-lader og innebygget lampe som kan dimmes. Et til meg, og et til min bedre halvdel. Synes det virket utrolig praktisk, samtidig som det er tidløst, minimalistisk og veldig i min stil. ♥

Jeg fant dem på members.com hvor de har 40% avslag. De har to dager igjen av tilbudet dersom noen falt like pladask som jeg gjorde da jeg så det. Måtte bare klikke det hjem med det samme.  De er fra merket Markslöjd.

Hva synes dere?

 

7 Kommentarer

 1. 14. september 2018 / 20:17

  Wow! så utrolig kult 😀 Gleder meg så til å se huset deres når det er ferdig! 😀

  • kamillahaaland
   Forfatter
   14. september 2018 / 20:19

   Gleder meg masse til å invitere på nabo-vin <3 Du skal få full house tour så fort det er ferdig, hehe!

 2. 15. september 2018 / 11:17

  Det var skikkelig kult!! 😀

  • kamillahaaland
   Forfatter
   15. september 2018 / 11:24

   I know ?? ble SÅ glad da jeg fant det! Det har alt et nattbord trenger etter min mening ???

 3. 28. september 2018 / 22:15

  så minimalistisk og fint!

 4. Christian
  17. oktober 2021 / 18:18

  Hei! Jeg har tidligere hatt en litt annen variant med samme funksjonalitet fra Marksløjd, men den summet både fra LED-pære og usb-kontakt (om noe var plugget i). Har du merket noe til dette på denne modellen? 🙂

  • 2. november 2021 / 14:49

   Hei! Det var en svak når den ladet, men ellers helt lydløs.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

%d bloggere liker dette:

Looking for Something?